Η εταιρεία Digipro Computer Consultants Ltd διοργάνωσε το πιο πάνω σεμινάριο στις 25&26 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Capital Coast Resort στη Πάφο με εκπαιδευτή το διεθνούς εμβέλιας Βέλγο καθηγητή Philippe Leliaert . Ο στόχος του σεμιναρίου ήταν για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες και διευθυντές μικρών επιχειρήσεων να μειώσουν τα κόστα τους, να  απλουστεύσουν  τις διαδικασίες τους , ενώ την ίδια στιγμή να βελτιώνουν τη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που διαθέτουν στη αγορά.

Μέσα από μια σειρά διαδραστικών ασκήσεων , οι συμμετέχοντες  είχαν την ευκαιρία να βιώσουν πρακτικούς τρόπους αλλαγής νοοτροπίας , συμπεριφορών και πρακτικών  που είναι απαραίτητες για την επίτευξη επιχειρησιακής αριστείας .

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την επιτόπια επίσκεψη του συμβούλου σε κάθε επιχείρηση που συμμετείχε όπου έδωσε πολύτιμες συμβουλές και ετοίμασε εξατομικευμένου πλάνου εργασίας.
Το Σεμινάριο ζωτικής σημασίας ήταν επιχορηγημένο από την Αρχή Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στο σεμινάριο συμετείχαν μικρές  επιχειρήσεις της Πάφου

Επώνυμα σχόλια από παρευρισκόμενους:

Εταιρεία PFA PROPERTY MANAGEMENT
Σταυρούλα Επαμεινώνδα

Το σεμινάριο θεωρώ ότι ήταν πολύ επιτυχημένο καθώς είχε εμπλέξει όλους τους συμμετέχοντες με ένα τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να σε κάνει να κατανοείς πρώτα τα σημεία στίξης πριν καν ο εκπαιδευτής τα επεξηγήσει. Έχω αποκομίσει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες όχι μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι αλλά επίσης και σε προσωπικό επίπεδο.  

Εταιρεία S&P TOMAZOU PROTEA BAKERY LTD
Χαρούλλα Τομάζου

Το σεμινάριο ήταν πολύ ενδιαφέρον και ολοκληρώνοντας το ήμουν σε θέση να αναθεωρήσω κάποια πράγματα όσο αφορά τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας στο χώρο εργασίας. Είμαι σε θέση να εφαρμόσω αυτά που έμαθα ούτως ώστε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και λειτουργία καθώς και στο θέμα παραγωγικότητας στην εργασία.