Careers

Η Digipro Education Limited αναζητά έναν δυναμικό Καθηγητή/Καθηγήτρια Πληροφορικής, για πλήρη η μερική απογευματινή απασχόληση για να ενισχύσει την εκπαιδευτική μας ομάδα. Ο/Η επιτυχών υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για τη διδασκαλία Πληροφορικής, Προγραμματισμού και Ρομποτικής σε μαθητές ηλικίας 5-14 ετών, τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά. Η Digipro Education Ltd είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο της εκπαίδευσης με 35 χρόνια εμπειρίας. Με αφοσίωση στην καινοτομία και την ανάπτυξη των νέων, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον που ενισχύει τη μαθησιακή διαδικασία.

 

Αρμοδιότητες και Ευθύνες:

  1. Σχεδιασμός και δημιουργική υλοποίηση μαθημάτων Πληροφορικής, Προγραμματισμού και Ρομποτικής μέσω της πλατφόρμας FUNecole® (παρέχεται σχετική εκπαίδευση).
  2. Δημιουργία εξατομικευμένων μαθημάτων Πληροφορικής (ECDL).
  3. Δημιουργία και ενσωμάτωση διαδραστικών ασκήσεων, παιχνιδιών και προσομοιώσεων για την ενίσχυση της εμπλοκής των μαθητών.
  4. Αξιολόγηση της μαθησιακής προόδου των μαθητών και παροχή ανατροφοδότησης.

 

Προσόντα:

  1. Πτυχίο Πληροφορικής ή σχετικού τομέα.
  2. Μεταπτυχιακό στην Παιδαγωγική Επιστήμη, ή πτυχίο που σχετίεται με το STEM & Robotics in Education,  θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.
  3. Εμπειρία στη διδασκαλία Πληροφορικής και Ρομποτικής σε παιδιά.
  4. Άριστη γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών και εφαρμογών.
  5. Άριστες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες.

 

Προσφέρεται μισθός σύμφωνα με τα προσόντα και την εμπειρία του υποψηφίου, καθώς και επιπλέον μπόνους άμεσα συνδεδεμένο με την απόδοσή του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο info@digipro.com.cy, φροντίζοντας να συμπεριλάβουν τον κωδικό αναφοράς TEA24 στην αίτησή τους.

Όλες οι αιτήσεις θα τηρηθούν με αυστηρή εμπιστευτικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 26955000.